Over HKM

Hoog&Kamp Makelaars is een ambitieus bedrijf met een frisse kijk op de het verkopen van huizen. Gedurende het hele verkoop- of aankoopproces draait het bij ons om één woord: Ontzorgen! Vanaf het eerste gesprek tot aan de overdracht bij de notaris nemen wij alles uit handen!

Denk jij aan het verkopen of aankopen van een woning in de Stedendriehoek Arnhem-Doetinchem-Zutphen? Dan stellen wij ons graag aan je voor!

 

Hans Hoogenkamp

Makelaar/Taxateur

"Van huis uit een ondernemer in hart en nieren! Constant op zoek naar de grens van de mogelijkheden. Ik ontzorg mijn klanten graag bij een van de belangrijkste beslissingen van hun leven. Met mijn kennis, netwerk en ervaring zetten we in goed partnership de volgende stap! Samen met mijn professionele team begeleid ik het gehele verkoopproces met veel zorg en passie!"

 

 

 

Michel van Doorn

Makelaar

 "Mijn carrière in het bedrijfsleven heb ik verruild voor het ontzettend leuke en veelzijdige vak van makelaar. Ik zet mijn passie voor wonen, gedreven karakter en veelzijdige commerciële ervaring graag in om de aankoop of verkoop van jouw woning succesvol en zorgeloos te laten verlopen. Zeg wat je doet en doe wat je zegt is mijn motto!"

 

 

Linda Drent

Secretaresse

"Als eerste aanspreekpunt, samen met mij collega Esther, vind ik het belangrijk dat een klant zich bij ons welkom voelt! Klanten komen vaak voor grote beslissingen te staan, waarbij wij ons nauw betrokken voelen. Als de schakel tussen klant en makelaar leiden wij alles in de juiste banen en zorgen voor de juiste informatie. Het geeft mij een goed gevoel als ik hier ook mijn steentje aan kan bijdragen!"