Wonen is nog nooit zo leuk geweest!

Kavels Groen Kolkwijk

De 13 vrije kavels in Groen Kolkwijk variëren in oppervlakte van ca. 270 tot ca. 735 m2. Zelfs op de ‘kleinste’ kavel heeft u dus al volop de ruimte om uw ideeën de vrije loop te laten. 

Uw eigen plek tussen water en groen 
Het kopen van een vrije kavel in Groen Kolkwijk is de ultieme manier om een eigen plek te creëren in het prachtige decor dat wordt gevormd door de meanderende IJssel en het groen van bossen en weiden. In Angerlo kan het!

Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap 
Zelf bepalen of u de woonkamer aan de voorzijde wilt of aan de achterzijde. Een prachtige erker, een bijkeuken of een extra (slaap)kamer op zolder. U mag het zeggen! Brummelhuis helpt u graag bij het samenstellen van uw ideale woning. Met het Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap ligt dit persoonlijke woonplezier ook voor ú binnen handbereik.

Deskundig advies van A tot Z 
De woningadviseurs helpen u graag bij het creëren van uw eigen woning. Zij geven u deskundig advies, doorlopen met u het stappenplan, begeleiden u en verzorgen alle papieren rompslomp zoals de omgevingsvergunning. U heeft nergens omkijken naar…

Angerlo 
Het plaatsje Angerlo is enige tijd geleden samengevoegd met de gemeente Zevenaar. De gemeente draagt ook de naam Zevenaar en heeft ruim 30.000 inwoners.

Zevenaar 
De gemeente Zevenaar ligt in het hart van de Liemers. Dit gebied ligt in de driehoek van de Rijn, de zuidelijke IJsseloever en de landsgrens.

De Liemers 
De Liemers een prachtig gebied tussen Arnhem en de Duitse grens. Omgeven door de rivieren Rijn, IJssel en Oude IJssel, de heuvels van de Veluwe en die van Montferland, ligt dit stukje onbekend Nederland. Het veelzijdige landschap van De Liemers is ideaal voor een heerlijk dagje uit in de natuur. Het gebied is ideaal voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.

Arnhem en Nijmegen dichtbij 
Vanuit Angerlo bent u snel in het gezellige centrum van Arnhem en Nijmegen om uitgebreid te shoppen, te lunchen of om een terrasje te pakken.