Aankoopmakelaar voor een vast all-in tarief!

Een woning kopen doen de meeste mensen maar een paar keer in hun leven. En of het nu gaat om je eerste huis of je volgende stap, het blijft een spannende gebeurtenis. Daarom is het belangrijk je goed te laten adviseren door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Samen richten we ons op het enige doel; met een goed gevoel jouw volgende stap realiseren!

Heb je je droomhuis gevonden? Dan helpen wij je gedurende het hele proces, want een huis kopen doe je niet alleen, dat doen we samen! We geven je informatie over vergelijkbare woningen, actuele marktwaarde en gaan mee de woning bekijken. Zo beoordelen we samen of de woning past bij jouw toekomstplannen. Wij kennen de lokale huizenmarkt als geen ander en zijn alert op gebreken tijdens de bezichtiging. Daarnaast is onderhandelen ons vak, zonder tussenkomst van verwarrende emoties. 

Maar ook na de onderhandelingen staan we je bij! We controleren de koopakte, bewaken alle termijnen en begeleiden je totdat we samen het notariskantoor verlaten; jij met de sleutels van je nieuwe woning op zak!

En omdat we vertrouwen in onze kracht hanteren we een van te voren afgesproken scherp all-in courtagetarief!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan kennis met ons en bel of mail voor een geheel vrijblijvende afspraak.

0313-483215 of info@hoogenkampmakelaars.nl