Wat kunnen wij voor je betekenen?

Verkoop

Hoog&Kamp Makelaars is een ambitieus bedrijf met een eigen frisse kijk op het verkopen van huizen. We versnellen de verkoop met een persoonlijke aanpak, een duidelijk verkoopplan en een actief partnerschap tussen jou als verkoper en ons als makelaar. Zo bepalen we samen een verkoopprijs en verkoopstrategie die past bij jou en je woning. Want waarde is in onze ogen een combinatie van feiten, emotie en beleving.

Ons enthousiasme over jouw woning brengen we graag over op kansrijke kandidaten. Bij het kiezen van de verkoopmiddelen om deze mensen te bereiken zijn jouw wensen, ideeën en inbreng van grote waarde. Hoeveel inbreng je verkiest bepaal je natuurlijk zelf, wij kunnen je volledig ontzorgen met het adviseren over presentatie, fotografie en styling. Mocht je woning al leeg staan, dan kunnen wij een tijdelijke (digitale) inrichting verzorgen, of partijen aandragen voor kluswerkzaamheden.

 

Aankoop

Een woning kopen doen de meeste mensen maar een paar keer in hun leven. En of het nu gaat om je eerste huis of je volgende stap, het blijft een spannende gebeurtenis. Daarom is het belangrijk je goed te laten adviseren door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Samen richten we ons op het enige doel; met een goed gevoel jouw volgende stap realiseren!

Heb je je droomhuis gevonden? Dan helpen wij je gedurende het hele proces, want een huis kopen doe je niet alleen, dat doen we samen! We geven je informatie over vergelijkbare woningen, actuele marktwaarde en gaan mee de woning bekijken. Zo beoordelen we samen of de woning past bij jouw toekomstplannen.

Wij kennen de lokale huizenmarkt als geen ander en zijn alert op gebreken tijdens de bezichtiging. Daarnaast is onderhandelen ons vak, zonder tussenkomst van verwarrende emoties. En omdat we vertrouwen in onze kracht hanteren we een van te voren afgesproken courtagetarief.

 

Taxaties

Wil je snel een deskundig en volgens NWWI normen goedgekeurd taxatierapport? Door onze kennis en ervaring weten wij wat wat de marktwaarde of economische waarde van een woning of bedrijfsobject is. Onze taxatierapporten worden door alle (NHG-) geldverstrekkers geaccepteerd. Wel op de voorwaarde dat de woning binnen ons rayon ligt.

Wij weten onroerend goed te waarderen, zodat jij weet wat je koopt!

 

Hypotheken

Minstens zo belangrijk als de woning is de hypotheek. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar je eerste huis, of maak je de volgende stap? Loopt je rentevaste periode binnenkort af, of wil je je maandlast verlagen? Wij werken met financieel adviseurs die zich graag verdiepen in jouw situatie en bijbehorende wensen. Want als zij weten wat voor jou belangrijk is, geeft dat rust en een goed gevoel. Vervolgens kun je samen op zoek naar de best passende oplossing. Met als doel jouw volgende stap realiseren.

 

Wonen is nog nooit zo leuk geweest!