Mijn favorieten

Onze medewerkers

Hoog&Kamp Makelaars

Hans Hoogenkamp
Hans Hoogenkamp
Makelaar/Taxateur
"Van huis uit een ondernemer in hart en nieren! Constant op zoek naar de grens van de mogelijkheden. Ik ontzorg mijn klanten graag bij een van de belangrijkste beslissingen van hun leven. Met mijn kennis, netwerk en ervaring zetten we in goed partnership de volgende stap! Samen met mijn professionele team begeleid ik het gehele verkoopproces met veel zorg en passie!"
Linda Drent
Linda Drent
Secretaresse
"Als eerste aanspreekpunt, samen met mij collega Charlotte, vind ik het belangrijk dat een klant zich bij ons welkom voelt! Klanten komen vaak voor grote beslissingen te staan, waarbij wij ons nauw betrokken voelen. Als de schakel tussen klant en makelaar leiden wij alles in de juiste banen en zorgen voor de juiste informatie. Het geeft mij een goed gevoel als ik hier ook mijn steentje aan kan bijdragen!"
Charlotte Hoevers
Charlotte Hoevers
Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij Hoog&Kamp Makelaars, waar ik met veel plezier en enthousiasme werk. Het contact met mensen en de diversiteit in de makelaardij is wat mij aanspreekt. Als spin in ’t web ondersteun ik, samen met Linda, onze makelaars. Ik verzorg met name de administratieve werkzaamheden rondom de aan- en verkoop van woningen. Vanaf het moment dat u ons inschakelt, streven wij gezamenlijk naar het gewenste einddoel.